Despre

Dacă ești timid/ă, poți să ieși direct. Dacă ești doar în public timid/ă și în  întunericul camerei tale te descoperi singur/ă poți rămâne. Dacă deja știi cum stă treaba, poate o să îți placă ce e pe aici.

Suntem doi, un el și o ea, foarte buni prieteni. Amândoi cu apetit sexual ridicat. Și nu, nu am făcut niciodată sex împreună/ Nici măcar nu ne-am sărutat.

Shameless pentru că atunci când vine vorba de sex, nu avem limite, nu ne e rușine să vorbim despre viața noastră sexuală, nu este un subiect tabu pentru noi doi, așa cum este pentru mulți alții. 1544 pentru că la ora 15:44 s-a „născut” adresa de mail a blogului și un/o spaniol/ă ne-a furat numele simplu “shameless”.

Nu promovăm vulgaritatea!!! Atâta timp cât noi folosim un limbaj decent, dorim să îl folosiți și voi. Dacă aveți ceva împotriva noastră, ne spuneți direct, dar cu cei 7 ani de acasă pe care sperăm să îi aveți. Mulțumim.

Advertisements

15 responses to “Despre

    • Eu (adică Ea) te citesc în fiecare seară (când primesc notificarea pe mail :D) și serios îmi place, place, place felul în care scrii.

  1. BRAVO!!!! Imi plac persoanele care pot vorbi despre sex lejer. O sa va dau un follow sa primesc mail mereu 😀 Si tineti-mi pumnii ca vreau sa rescriu primul capitol din carte la persoana a 3a *sigh*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s