Instincte primare

A scos Nane clip la melodia Instincte primare.  Versurile mi-au atras atenția de când a apărut mixtape-ul Okapi Tati, dar nu am mai ascultat-o de atunci. Ieri însă m-am uitat la clip. Și m-a prins melodia din cauza clipului probabil. E o melodie din aia de băiat rău și fata cuminte devenită rea. Evident, acum o ascultă toți pămpălăii care nu știu să își folosească organul, dar ei sunt băieți răi.

E o melodie pentru o noapte sălbatică. Soft din cauza ritmului, dar sălbatică. Să i-o tragi femeii tale sau tipei pe care ai agățat-o în club să te țină minte. Să se gândească mereu la noaptea petrecută împreună. Iar femeia ta, a doua zi dimineață, dorindu-te din nou al ei, te trezește cu un superb oral.

O iei și o săruți pasional, sălbatic. O muști de gât, strângându-i fundul. Ești mult prea aprins să ajungi în pat, o pui pe jos și îi rupi dresul… degetele tale îi apasă clitorisul în timp ce îi șoptești cât de mult o dorești.  Intri tare în ea și te oprești privind-o în ochi. Te împinge mai adânc în ea cu picioarele încolăcite în jurul tău. Și i-o tragi, frate! Fă-o să tremure! Fă-o să țipe! Fă-o să își bage unghiile în tine până la sânge! Fă-o a ta! Du-o la orgasm și sărut-o când tremură sub tine. Mușc-o de limbă când geme din ce în ce mai calm și aprinde-o din nou.

Tipei din club i-o tragi în club (dacă vă ține). În mașină (dacă vă ține). La tine sau la ea (dacă e independentă și nu e legată de „tati și mami”) O lipești cu fața la perete și îți lipești penisul de fundul ei și simțiți cum vă aprindeți reciproc. Aici nu e pe dezbrăcate. E pierdere de vreme. Îți faci loc pe lângă lenjeria ei și i-o tragi pe la spate, masându-i sânii. Se încordează, se lasă în jos, își mișcă fundul cu tine în ea. Te lași peste ea și o muști, o lingi. Sunteți mult prea excitați ca să dureze mai mult de 5 minute. Poate nici atât. Vă dați drumul și o luați de la capăt. Ai imaginație, folosește-o. Dezbrac-o, cunoaște-i trupul și lasă-ți amprenta asupra ei.

One response to “Instincte primare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s