Răsfaț-o!

Mulți bărbați se plâng că partenerele lor îi țin pe tușă când sunt în super-perioada lunii. Dar multe femei spun că în această minunată perioada au grijă ca bărbații lor să fie satisfăcuți cu un sex oral sau poate doar că îi masturbează, dar e ok, au grijă de ei.

Însă, majoritatea bărbaților devin egoiști în relațiile de lungă durată. Nu mai țin cont de preludiu, nu mai țin cont de partenerele lor, tot ce contează e să intre, să își dea drumul și să iasă. Femeia a devenit un obiect, e ca și cum bărbatul s-ar duce la WC, îl folosește și gata. Nu mai există ținut în brațe, nu mai există cuvinte dulci, iar de seri în care tot ce contează este femeia..nici nu se mai pune problema. Și, din păcate, se întâmplă și în relații de aproximativ un an, nu doar în cele de nu știu câți ani.

O vezi alintată, somnoroasă, obosită după o zi de muncă? Te joci pe PlayStation ca boul sau te uiți la TV în loc să îi oferi o seară dedicată doar ei, nu penisului tău. Fă-i masaj. Dezbrac-o ușor și sărută-i tot trupul. Da frate, de la frunte până la degetele picioarelor că nu te doare gura. Sărută-i sânii, joacă-te cu sfârcurile ei și începe să-i mângâi labiile, clitorisul. Mergi mai departe cu limba pe abdomenul ei, încet spre coapsele ei. Atinge-i labiile și coboară apoi sărutându-i picioarele. Te întorci la buzele ei pasional, mângâindu-i corpul și te autoinviți în interiorul coapselor ei. Îi lingi labiile, îi stimulezi clitorisul cu degetele, apoi cu limba o pătrunzi adânc.

Oferă-i cel mai tare sex oral, nu te gândi că urmează apoi să faceți sex nebun. Nu, pentru că azi e despre ea. Doar ea contează. Fă-o să tremure de plăcere, să se simtă specială, răsfățată și o să te simți și tu special pentru că ești unul din puținii bărbați care fac asta. O să te răsplătească înzecit.

 

Advertisements

5 responses to “Răsfaț-o!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s