Și-am fost…

pOameni necunoscuți, în jurul meu, zâmbesc strălucitori în rochii de seară și costume scumpe. Din colțul meu pot să-i observ pe toți… fug de cuvintele cu subînțeles, de privirile ce-mi smulg rochia și de șoapte vulgare murmurate printre înghițituri de brandy.

Îl simt în spate și tresar când degetul lui mă atinge pe ceafă, coborând lent pe spatele gol. „Mmmm… cât e de fină pielea ta ce mi se înfășoară printre degete ca panglici moi de mătase roșie.  Parfumul tău mă tulbură și mă-înfioară… e parfumul nopților aprinse de nesomn în care mintea mea te caută, fantasmă, să te cuprindă-n vise umezite de dorință. Trupul tău e magnetul ce mă atrage iar eu am simțurile mult prea arse de privirea ta ca să mă pot opune în vreun fel.” Zâmbesc cu ochii ațintiți spre două siluete imaginare împletindu-și îmbrățișări înfometate pe coapse. Pe piele mii de fiori vibrează sub respirația lui caldă ce mi se scurge pe gât, pe umeri, pe gânduri…

Ți-am căutat sărutul pe atâtea buze străine, printre atâtea așternuturi reci ce-aș fi dorit să-ți poarte urma fină a șoldului. Te-am căutat printre șoaptele lor la fel de goale ca și trupurile… și te tot caut dinainte ca mâinile noastre să se întâlnească pentru prima oară, tăcut, într-o seară de mare.”  Sorb ușor șampania din pahar pe muzică de valuri și de stele căzute din înalturi printre genele lui lungi ce nici nu mai încercau să ascundă focul. Și ploua peste noi cu mângâieri înlănțuite ce altfel ar fi sfâșiat pielea până la sânge.

Nu mă cunoști, dar corpul tău mă va recunoaște… și știu că în noaptea asta o să fii a mea!”  Și-am fost…

Advertisements

2 responses to “Și-am fost…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s