Cadou

Vineee.

Cine vine?

Valentinul după tineee.

Începe săptămâna în care toți, băi dar toți, se iubesc mai mult al dracu. Și toată lumea se gândește ce cadou să facă. Fraților, de ce o faceți doar pe 14 februarie? De ce nu o faceți pe 11 februarie?  Sau pe 10 martie? Sau pe 20 noimebrie? Ați prins ideea, probabil. Da, sunt anti-valentin asta. Și da, am avut grijă să nu am niciodată gagică în perioada asta ca să evit primirea unor cadouri penale, gen pernă cu inimioare, tricou cu mesaj jalnic, lanțuri și alte căcaturi.

Fetelor, nu dăruiț penalități din ăstea. Serios. După ce o să vă despărțiți, o să arunce perna, cu tricoul o să șteargă praful, iar ceasul o să se strice la un moment dat. Daaaaar, cum ar putea el să uite o noapte fierbinte? Poți să compari un tricou cu un striptease și apoi un blowjob? Nu. Nici nu te gândi că da!!!

Hai să facem un film. Tu, îmbrăcată sexy într-o cameră. Vine el și îl dezbraci, apoi îl legi de pat. Pornești muzica, la alegerea piesei caută mai mult, nu te rezuma la eterna piesa de striptease, încearcă ceva gen Sway sau ceva Shakira. Și începi să dansezi cât de senzual poți tu fără să uiți să te și dezbraci între timp. Apoi te așezi pe un scaun și începi să te mângâi, să te masturbezi, dacă ai și un vibrator e maxim! O să îl vezi cum se excită din ce în ce mai tare și asta te va incita și pe tine mai mult. După asta te urci peste el, îl săruți, îl muști, îl masturbezi ca mai apoi să îi oferi un oral. Și nu îl dezlegi, te așezi în penisul lui și faci treaba, până la un moment dat când o sa vrei să îl dezlegi și îți garantez că după tot acest festin oferit lui, o să ai parte de cea mai tare noapte de sex!!!

Credeți-mă, un bărbat vrea sex! Oricând, oricum. Că sunteți în latex și aveți bici, că faceți pe stripteuza, că îi pregătiți o cină romantică, că îi umpleți o cameră cu lumânări, oferiți-i sex!

Advertisements

One response to “Cadou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s