Tu ești doamna, eu sunt vagabondul

Teatru și sex! Pasiunile mele combinate. Este foarte excitant sexul pe roluri. Fie că ești o secretară hot, iar șeful tău te abordează, fie că ești student și ai o profă beton. Ajută monotonia să stea cât mai departe de un cuplu, dar merge și la prietenii cu beneficii, mai alimentează actul sexual.

Imaginează-ți că ești bolnav și ești internat în spital. Apare o asistentă foarte sexy care te mai și pipăie să vadă dacă ești ok. Tu evident, faci pe bolnavul în continuare, deși te simți mai bine. Iar ea, binevoitoare, vrea să te ajute să te recuperezi. Te întreabă ce poate să facă pentru tine. Iar tu cu o privire de puppy eyes îi mângâi sânii, o va excita. Și te mângâie și ea, se urcă peste tine și te linge, te sărută, te mușcă coborând spre …penis evident. Te masturbează și te linge, în timpul ăsta faci puțin efort și îi penetrezi vaginul cu degetele. O exciți la maxim și pentru că tu ești bolnav, ea stă deasupra. De aici te las pe tine să iți imaginezi…

Am fost de-a lungul timpului polițist, profesor, muncitor, șofer, elev, medic, pacient, etc..  Dacă reușiți să jucați teatru foarte bine, în clipele care urmează după sex, e ca și cum ai fi făcut sex cu altcineva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s