Deux „ménage à trois” échouées

Un mare filozof încă în viață zicea așa: „Fie că ești fată, fie că ești băiat și ți se ivește o ocazie de ménage à trois, NU SPUNE NU!!!”. Ei bine, dragă filozofule, dacă erai mai convingător, poate mă aduceai și pe mine pe drumul cel bun și poate că acum în loc să te citez pe tine aș fi povestit despre propriile experiențe.

Ménage à trois cred că se află în topul fanteziilor sexuale, sau cel puțin așa ar trebui să fie pentru bărbați… până la urmă ce „el” nu vrea să aibă în pat două femei frumoase aflate în totalitate la dispoziția lui, gata să îi satisfacă orice dorință. Asta nu înseamnă că lor, fetelor, nu le trece prin cap să încerce cel puțin o dată un threesome, măcar din pură curiozitate. Și dacă ei vor două femei de ce ele nu ar vrea doi bărbați?! Să îi găsești pe cei doi poate fi o adevărată provocare (nu toți acceptă încă un tip dezbrăcat la ei în dormitor) și poate din această cauză prima mea tentativă de ménage à trois a fost abandonată înainte de a începe. Un „el” a acceptat, un alt „el” nu am găsit… end of story!4

A doua propunere a venit (tot) de la un „el”, un tip experimentat și destul de dezinhibat sexual, care plănuia o escapadă în trei (evident cu încă o femeie care, între noi fie vorba, arăta fantastic și îmi imaginam deja că aș putea face sex cu ea). La început m-a surprins și încântat ideea: era pe lista mea de fantezii, niciunul din noi nu avea nicio relație cu ceilalți doi și aș fi putut să dispar cu ușurință după, ea era senzuală, el era atractiv… nu mai lipsea practic nimic. Apoi, după ce entuziasmul s-a mai disipat, rațiunea a început să își facă datoria și să analizeze pe toate părțile propunerea. La sfârșitul raportului scria: Nepregătită (încă). Și așa a rămas. Insistențele lui au fost în zadar și uite-așa s-a mai dus un ménage à trois. Și uite-așa nu am avut ce povesti azi… Și heeei, El, parcă scriam despre ce știam amândoi, nu?!

Regret? Da! Ar fi fost încă o experiență pe listă.

Sunt pregătită acum? Nu știu… încă.

Advertisements

14 responses to “Deux „ménage à trois” échouées

 1. 1. Închină-te zeului încă în viață!
  2. Dacă vrei, eu sunt deschis la o experiență :-”
  3. Hai că imediat suntem chit la chestii neexperimentate :))

  • 1. =))))) Zeule, ai și nume?
   2. Bun, până acum suntem 2. Unde e 3? 😀
   3. Atâââââât am vrut s-aud

   • 1. Același El care îmi taie subiectele aici? =)))
    2. Uimește-măăăăăă!
    3. =))) nu există jumătăți de măsură la capitolul ăsta.

 2. nu te deda regretelor si fa mereu numai ceea ce simti.
  este de bun augur uneori sa lasi euforia momentului sa-si consume din efervescenta-i corpolenta si apoi sa iei decizia.

  hic, parerea mea 🙂

  • Nu am regrete de genul celor care nu te lasă să dormi, să trăiești și să îți vezi de treburile tale… era mai mult așa, un „regrețel” 😀
   Ai dreptate, poate că dacă luam decizia atunci, nu ar fi ieșit prea strălucit. Aștept momentul potrivit. 😉

 3. Majoritatea spun ca sunt gelosi, dar cand te lasi prada lor, uiti, uiti totul si doar profiti, iar apoi..apoi mai vrei inca o data si inca o data pentru ca ti se pare ceva scandalos de excitant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s