Prima oară, e prima oarăăă

Normal ar fi trebui să scrie Ea acest articol, pentru că pentru fete e mai important acest pas, dar cum pentru Ea nu a însemnat mare lucru și nu stat dupa Făt-Frumos pe un cal alb, scriu eu..

Se zice că prima oară când faci sex (când faci dragoste, pentru fetele care cred în iubirea eternă alături de cel cu care își încep viața sexuală) e cel mai important. Ei bine, eu nu sunt de acord. Chiar deloc.

 • Ești neștiutor prima oară. La oricâte filme porno te-ai uitat până la acel moment, când trebuie să pui tu în practică e mai nașpa, te ia cu transpirații, uiți ce trebuie să faci, etc. Dacă tu nu ești virgin, dar ea da..e ok, dar dacă tu ești virgin și ea nu, frate…poți să o dai în bară urât de tot. Și decât să te dai mare că ai experiență și să te termini în 2 minute (DA! Prima oară nu te ține mult), mai bine îi zici ca nu ai mai facut sex până atunci și poate nu are așteptări prea mari.
 • Există fete care se păstrează pentru noaptea nunții. Ei bine, dacă și tipul e virgin, hai ca e mai ok, poate rezistă și el, dar dacă el a avut viață sexuală destul de activă..draga mea, nu te aștepta să stea după tine până te măriți. Plus că trebuie să încerci înainte de a te lega de respectivul/a. Iei o mașină fără drive test? Iei pantofi fără sa îi probezi? Nu! Așa și cu sexul, încerci marfa înainte ca dacă stai până în noaptea nunții, exista posibilitatea ca respectivul să nu reușească să te satisfacă never ever pentru că pur și simplu atât poate sau există posibilitatea ca tu să fii frigidă..și asta e nașpa si pentru el. E ca și cum ai încerca să umfli roata de la bicicleta cu pompa și pompezi degeaba că are pană.

Pe scurt, povestea mea.

Eram în tabără la mare, mulți tineri excitați pe acolo evident. Într-una din seri am agățat-o pe ea. O ea, nu ea cea care scrie cu mine pe blog, ci o ea cu doi ani mai mare decât mine. O ochisem de câteva luni și prin liceu, dar nu am avut tangențe cu ea până la mare. Începusem să dansăm în discotecă, se lăsa jos jos jos, apoi ne-am și sărutat. Având în vedere că ea continua să danseze lasciv, evident m-am aprins. Din ce în ce mai tare. Și așa am ajuns în camera ei, am încuiat ușa, ne-am dezbracat reciproc, mi-a pus prezervativul și pac. A durat cam 5 minute, dar a deschis calea spre cele mai mari distracții din viața mea. Și nu, nu am fost Făt-Frumos al ei, nu am avut o relație, am mai facut sex de câteva ori și atât.

Deci, faceți prima oară sex la o vârstă cât de cât acceptabilă, 16 pentru băieți, 17+ pentru fete, nu visați la dragoste eternă și bucurați-vă de sex!!

Advertisements

5 responses to “Prima oară, e prima oarăăă

 1. Pingback: Primul | Shameless·

 2. Se zice că prima oară când faci sex (când faci dragoste, pentru fetele care cred în iubirea eternă alături de cel cu care își încep viața sexuală)

  Da’ de ce trebuie să fie eternă? Nu poţi să crezi în iubirea care există în acel moment între voi, pur şi simplu, indiferent cât o să dureze ea, şi să faci dragoste ca atare? De ce ai alergia asta la sentimente?

  • E vorba de puștoaicele care visează că primul venit e pentru totdeauna, fete care nu vor să își înceapă viața sexuală de teamă că o să fie părăsite, nu de mine pentru că eu nu aștept sentimentele ca să fac sex 🙂

   Am motivele mele să fiu alergic la sentimente 🙂

 3. Se spune ca prima oara nu se uita niciodata, oricat de multi sau multe ar urma.
  La mine a fost si primul, si probabil ramane si singurul.
  17+ :)) .

 4. Acuma vazusem si comentariul legat de pustoaice care cred ca primul ramane si singurul. Iti voi zice pe facebook mai bine, si poate imi dai dreptate 😀 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s